23 Şubat 2012 Perşembe

SHAQTIN’ A FOOL: EPISODE 6



 NBA'in güzel adamı Shaq yine güzel tespitleriyle karşımızda. Episode 6 ile başlıyoruz biz de paylaşımlarımıza.

 İlk hareket cidden kahkahaları hakedecek derecede. Corey Magette maça ne kadar konsantre olduğunu bizlere göstermiyor değil açıkçası(!) Caron Butler belkide hayatının en rahat top çalmasına da imza atıyor bu sayede.
 İkinci hareketimizde klasik Valentines Day şakaları. Fields Lin'e keşke o öpücüğü vermeseydi be abi diye benden başka soran var mıdır acaba? Ayrıca Tony Allen'a olan sempatimizde artmıyor değil.
 Üçüncü harekette KG'nin ne kadar kafadan sorunlu olduğu aşikar. Şöyle bir mantık konuşturmanızı istiyorum ki sizlerin, maç CELTICS LAKERS maçı. En ciddi, konsantre olunması gereken NBA maçında Amerikan futbolundan enstanteneler görmek açıkçası bu listede yer almayı kesinlikle hakettiriyor.
 Keza Mike Miller'ın savunma da nasıl dikkatli ve atletik olmaya çalıştığı da ayrı bir gerçek. Ersan bile beklemiyordur herhalde o faketen sonraki tabiri caizse uçuşu.
 Ve tabiki de bu listede nasıl haftalardır bulunmaz diye hayretler içerisinde bırakan başka bir sorunlu da Carlos Boozer. Yeni saçları bence doğallığını bozmuş ha ne dersiniz?

 Oyum tabikide Corey Magette'ye. Neden oy verdiğimi emin olun Micheal Jordan'ın hareket sonrasındaki mimiklerinden anlayabilirsiniz. 


https://twitter.com/#!/dogancelep

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder