27 Şubat 2012 Pazartesi

Atlanta Hawks Sezon Ortası Değerlendirmesi

Atlanta Hawks takım olarak hücumda 101.2 ile Nba de 13.sırada bulunuyor.Savunmada ise 97.1 ile 6.sırada.
Josh Smith fiziksel ve mental olarak oldukça hazır durumda gözüküyor.Smith'in oynadığı oyun All-Star seviyesinde.Marvin Williams maç başına yaklaşık 10 sayıyla oynamasına karşın ilk 5 başlayan kısa forvetler için normalin altında.
Joe Johnson yine All-Star oldu ve değeri yine mükemmele yakın bir şekilde olacaktır.Jeff Teague Atlanta için önemli bir kuvvet haline gelirken gerçek bir oyun kurucu mu ? sorusu hala kesinlik kazanmış değil gibi gözüküyor.
Atlanta Hawks'ın az sayı yiyen takımların arasında olmasının en önemli nedenlerinden biri belki de Joe Johnson'ın önemli bir adam adama savunmacı oluşu ve Josh Smith'in kalabalık yerlerde iyi bir blokçu oluşu diyebiliriz.
Rick Sund Jamal Crawford'ın kaybını en aza indirebilmek için takıma ucuz takviyeler yaptı.Sund T-mac,Ivan Johnson,Willie Green,Kirk Hinrich gibi oyuncularla alkışı hakediyor.
Larry Drwe geçen sezon ki playoff'lar dan beri sessiz.Orlando'yu geçen Atlanta Bulls'la çekişmeli bir seri geçirdiler ve şimdi Horford'tan yardım almadan iyi konumdalar.Beklenenden çok daha iyi hatta.
Son olarak genel değerlendirme yapacak olursak Atlanta'nın kötüye gitmesi için önemli sebepleri olsada zayıf olan Doğu Konferansında Al Horford'suz Ocak ayını iyi idare ettiler.Joe Johnson,Josh Smith ve Jeff Teague takım için önemli sorumluluklar alıyorlar ve takımın iyi gitmesini sağlıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder