27 Şubat 2012 Pazartesi

Miami Heat Sezon Ortası Değerlendirmesi.


Takım olarak istatislik lerden başlayalım ilk olarak.Heat hücumda 107.1 le 1.sırada bulunuyor.Savunma da ise 5.sıradalar.Lebron Mvp düzeyinde oynuyor Wade bu sezon savunma konusunda ve özellikle blok olarak çok geliştirmiş kendisini.C.Bosh All-Star seçildi.Bu konuda sıkıntıları yok gözüküyor.
            Pivot ve alçak post konusunda kafada soru işaretleri var Joel Antony ve Eddy Curry ? Chalmers konusunda ise  tam oyun kurucu olmasada takıma bu sezon iyi katkılar veriyor.Heat in en büyük özelliklerinden birisi pas yollarını çok iyi kapatması.Bunu Nba de çok az takım yapabiliyor ve bu savunma onların daha iyi oynamasını sağlıyor.
Çaylak Norris Cole şutlarını sokmaya başladığı zaman Miami için X-factor rolüne geçiyor.Öte yandan Shain Battier,Haslem ve Mike Miller rollerini iyi benimsemiş durumdalar.Miller'ın 3 lük isabeti %51 civarında.
Spoelstra takımı büyük katkılar verdi özellikle savunma konusunda takımı iyi hazırlıyor.Yerini biraz olsun garantilemiş durumda.
Genel olarak Lebron James Miami'yi gösterdiği bu performansla yukarıya taşıyor ve onun gösterdiği bu performans takımının daha az darbe almasını sağlıyor.Miami'yi şu ana kadar Bulls'tan başka tehdit eden bir takım olmadı.Şampiyonluk adayları daha yavaş yavaş kağıda dökülüyor ilerleyen zamanlarda özellikle playoff larda neler olacak hep birlikte göreceğiz.Wade bakalım  kendisini  playoff lara saklayabilecekmi ? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder