24 Şubat 2012 Cuma

NBA 2012 All-Star Üçlük Yarışması


 NBA 2012 All-Star organizasyonunda üçlük yarışmasına katılacak isimler de belli olmuş bulunmakta. Orlando'da yapılacak olan büyük organizasyonda üçlük yarışmasına katılacak 6 isim şöyle: Kevin Love (Minnesota Timberwolves), James Jones (Miami Heat), Mario Chalmers (Miami Heat), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Ryan Anderson (Orlando Magic), Anthony Morrow (New Jersey Nets)



 Listeye şöyle bir göz attığımızda sezonun şu anki maçlarına bakılırsa 80 üçlük atan Ryan Anderson en çok üçlük isabetinde bulunan oyuncu ve aynı zamanda %30 ile oynuyor üçlük isabetinde. Miami guardı Mario Chalmers %46 ile gayet başarılı bir yüzdeye sahip ve yine takım arkadaşı son şampiyon James Jones şu ana kadar %42 ile atmakta. Keza etkinlikte "#3 Drazen Petrovic" forması ile boy gösterecek olan Anthony Morrow'un isabet oranı ise %40. All-Star Kevin Love %34 ile atarken bir diğer All-Star Kevin Durant ise %34 ile isabet bulmakta. Ayrıca belirtmeliyiz ki Durant sakat olan Joe Johnson'ın yerine yarışmaya sonradan dahil oldu.

 Kişisel yorumuma gelince bizleri oldukça çekişmeli bir üç sayı mücadelesi beklediği aşikar. Yukarıda belirttiğimiz yüzdeler de bizlere çoğu şeyi anlatıyor açıkçası. Ama yinede bunun bir yarışma olduğunu ve gününde olmanın ne kadar önemli olduğunu da unutmamak gerek. Joe Johnson'ın performansını merakla beklerken ani sakatlığının neticesinde Kevin Durant'ın yarışmaya alınması yine aynı merakı bizlere sağladı diye düşünüyorum. Son şampiyon James Jones'un ise yine sahne alması rekabeti iyice arttıracaktır. Bizleri sonucunu tahmin etmesi çok zor bir etkinlik bekliyor. Şahsen benim gönlüm şut stiline kadar beğendiğim Anthony Morrow'dan yana. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.


https://twitter.com/#!/dogancelep


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder